FINANCOVÁNÍ VOZU

Značkové financování vozů od ŠkoFINu Vám nabízí velmi výhodné produkty s nízkými úrokovými sazbami a různými benefity. více ZDE


Spotřebitelský úvěr

Vůz se ihned stává vaším majetkem, Firmy a podnikatelé, kteří jsou plátci DPH, mají možnost nárokování hodnoty DPH najednou z celé pořizovací ceny vozu. Do splátek lze integrovat kompletní pojištění vozu.


Finanční leasing

Jedná se o finanční pronájem vozu s následným odkupem za stanovenou zůstatkovou cenu. Do splátek lze integrovat kompletní pojištění vozu.



Operativní leasing

Moderní forma dlouhodobého pronájmu vozů pro firmy s možností individuálního přizpůsobení požadavkům klienta. OL Vám umožnuje integrovat do splátek různé služby, servisní prohlídky, tankovací karty, pneumatiky, atd.


Krátkodobý pronájem vozů

Naše společnost Vám nabízí možnost zapůjčení vozu např. po dobu opravy za velmi výhodných podmínek od 110 Kč na 1 den.



SJEDNÁNÍ POJIŠTĚNÍ

Pojištění motorových vozidel Vám můžeme sjednat u následující společností: Generali Česká Pojišťovna, Kooperativa a Allianz.


Povinné ručení

Povinné ručení kryje riziko škod, které způsobíte třetí osobě či osobám při provozu vozidla. Každé motorové vozidlo musí být ze zákona pojištěno tzv. „Pojištěním odpovědnosti za škodu způsobenou provozem motorového vozidla“, vozidlo bez platného pojištění nesmí na komunikaci a neuzavřením se vlastník vozu vystavuje finančnímu postihu.


Havarijní pojištění

Uzavření havarijního pojištění je plně na vůli majitele vozidla. V případě vzniklé škody pojišťovna vyplácí pojistné plnění tomu, kdo si pojištění sjednal a kdo ho platí. Přestože havarijní pojištění není povinné, jeho uzavření je třeba vždy zvážit. Ochrání váš vůz před škodami způsobenými živly nebo vzniklými v důsledku havárie, odcizení či neoprávněného užití vozidla.



LIKVIDACE POJISTNÉ UDÁLOSTI

V případě dopravní nehody či jiného poškození vozidla za Vás zprostředkujeme veškerý kontakt s Vaší pojišťovnou, případně i s pojišťovnou viníka nehody. K uzavření smlouvy k Vašemu zastupování nutných k vyřízení veškerých formalit s pojišťovnou potřebujete pouze řidičský průkaz, záznam o nehodě a velký technický průkaz vozu. Tato služba je zpoplatněna částkou 363 Kč.

Nepojízdný vůz Vám odvezeme na naše hlídané parkoviště, škodnou událost za Vás nahlásíme, zašleme podklady potřebné k likvidaci do příslušné pojišťovny, zajistíme prohlídku vozu zaměstnancem dané pojišťovny, vozidlo opravíme za použití originálních náhradních dílů, nalakujeme špičkovými materiály STANDOX, poškozené díly ekologicky zlikvidujeme, zajistíme úhradu opravy na účet našeho servisu tzv. krycím dopisem.

O dokončení opravy budete informování telefonicky, zprávou SMS nebo e-mailem, záleží jakou formu si vyberete. Po dobu opravy Vám zapůjčíme zdarma nebo za zvýhodněnou cenu náhradní vůz. Čas opravy můžete využít i k dalším servisním úkonům na Vašem voze, nebo k montáži nepřeberného množství příslušenství. Naši techničtí poradci Vám nabídnou varianty nejvýhodnějšího řešení pojistné události.

Jsme autorizovaný servis značky Škoda a Volkswagen, ale díky husté síti dodavatelů opravujeme vozidla všech značek.
Zajistíme za Vás kontakt se všemi pojišťovnami, působícími v ČR.

Veškeré opravy provádíme ve vlastním servisu, vybaveném nejnovějšími technologiemi.


Jsme smluvní opravna těchto pojišťoven


Kontaktujte specialistu

 

Koordinátor pojistných událostí
Jakub Ureš
Telefon: 724 851 343
E-mail: ures@auto-styl.cz



Objednávka testovací jízdy

     

    Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

    captcha